Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Olt

Realizam containere birou in Olt, containere santier in Olt , containere modulare in Olt la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Olt pentru achizitionarea unui container birou in Olt nou sau inchirierea unui container birou in Olt nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Olt- Containere Santier in Olt

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Olt cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Olt, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Olt, containere birou in Oltetc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Olt cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Olt cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Olt noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Olt ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Olt- Santier in Olt poze


Containere pentru birouri in Olt

containere birouri in Olt

Container birou in Olt poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Olt de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Olt

containere santier in Olt

Container santier in Olt pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Olt de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Olt

containere paza in Olt

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Olt pentru locuit

containere locuinta in Olt

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?