Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Iasi

Realizam containere birou in Iasi, containere santier in Iasi , containere modulare in Iasi la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Iasi pentru achizitionarea unui container birou in Iasi nou sau inchirierea unui container birou in Iasi nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Iasi- Containere Santier in Iasi

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Iasi cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Iasi, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Iasi, containere birou in Iasietc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Iasi cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Iasi cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Iasi noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Iasi ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Iasi- Santier in Iasi poze


Containere pentru birouri in Iasi

containere birouri in Iasi

Container birou in Iasi poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Iasi de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Iasi

containere santier in Iasi

Container santier in Iasi pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Iasi de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Iasi

containere paza in Iasi

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Iasi pentru locuit

containere locuinta in Iasi

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?