Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Cluj

Realizam containere birou in Cluj, containere santier in Cluj , containere modulare in Cluj la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Cluj pentru achizitionarea unui container birou in Cluj nou sau inchirierea unui container birou in Cluj nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Cluj- Containere Santier in Cluj

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Cluj cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Cluj, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Cluj, containere birou in Clujetc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Cluj cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Cluj cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Cluj noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Cluj ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Cluj- Santier in Cluj poze


Containere pentru birouri in Cluj

containere birouri in Cluj

Container birou in Cluj poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Cluj de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Cluj

containere santier in Cluj

Container santier in Cluj pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Cluj de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Cluj

containere paza in Cluj

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Cluj pentru locuit

containere locuinta in Cluj

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?