Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Caras Severin

Realizam containere birou in Caras Severin, containere santier in Caras Severin , containere modulare in Caras Severin la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Caras Severin pentru achizitionarea unui container birou in Caras Severin nou sau inchirierea unui container birou in Caras Severin nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Caras Severin- Containere Santier in Caras Severin

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Caras Severin cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Caras Severin, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Caras Severin, containere birou in Caras Severinetc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Caras Severin cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Caras Severin cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Caras Severin noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Caras Severin ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Caras Severin- Santier in Caras Severin poze


Containere pentru birouri in Caras Severin

containere birouri in Caras Severin

Container birou in Caras Severin poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Caras Severin de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Caras Severin

containere santier in Caras Severin

Container santier in Caras Severin pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Caras Severin de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Caras Severin

containere paza in Caras Severin

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Caras Severin pentru locuit

containere locuinta in Caras Severin

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?