Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Calarasi

Realizam containere birou in Calarasi, containere santier in Calarasi , containere modulare in Calarasi la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Calarasi pentru achizitionarea unui container birou in Calarasi nou sau inchirierea unui container birou in Calarasi nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Calarasi- Containere Santier in Calarasi

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Calarasi cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Calarasi, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Calarasi, containere birou in Calarasietc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Calarasi cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Calarasi cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Calarasi noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Calarasi ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Calarasi- Santier in Calarasi poze


Containere pentru birouri in Calarasi

containere birouri in Calarasi

Container birou in Calarasi poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Calarasi de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Calarasi

containere santier in Calarasi

Container santier in Calarasi pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Calarasi de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Calarasi

containere paza in Calarasi

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Calarasi pentru locuit

containere locuinta in Calarasi

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?