Containere de Vanzare

Containere birou, santier, de vanzare in Bacau

Realizam containere birou in Bacau, containere santier in Bacau , containere modulare in Bacau la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din in Bacau pentru achizitionarea unui container birou in Bacau nou sau inchirierea unui container birou in Bacau nou.
Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat.
Suna-ne! acum 0723.569.929 sau trimite email: office@boxcontainere.ro

Containere Birou in Bacau- Containere Santier in Bacau

Containerele  se pot executa dupa preferintele dumneavoastra, cu numar de ferestre, usi si amplasament executate la sugestia dumneavoastra. Materialele folosite in realizarea acestor containere sunt de calitate superioara. Accesorizam containerele cu instalatie sanitara, instalatie de climatizare, instalatie electrica, tamplarie termopan, etc.

Executam containere metalice in Bacau cu respectarea tuturor standardelor in vigoare in ceea ce priveste calitatea produselor. Oferim o gama completa de containere metalice in Bacau, producem si livram in cel mai scurt timp in toata tara containere de locuit, containere de santier in Bacau, containere birou in Bacauetc.

Tipuri de containere  executate: containere bioru, containere santier , containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta.

CONTAINERE tip Birou - Santier de INCHIRIERE

Container birou in Bacau cu pret incepand de la 3.50 €/zi
Container dormitor in Bacau cu grup sanitar cu pret de la 9.50 €/zi
Inchiriem containere in Bacau noi la super pret doar pentru termene pe 4 sau mai multe luni.

CONTAINERE DE VANZARAE in Bacau ULTIMA OFERTA LA

Oferim BUY BACK la containere in primele 3 luni

Inchiriem container birou cu pret incepand de la 3.50 €/zi .


Containere Birou in Bacau- Santier in Bacau poze


Containere pentru birouri in Bacau

containere birouri in Bacau

Container birou in Bacau poate fi folosit in cadrul unor firme ca spatiu de lucru temporar sau permanent. Containerele pot fi configurate si dotate pentru nevoile si necesitatile fiecarui firme/client in parte. Containere birou in Bacau de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru santier in Bacau

containere santier in Bacau

Container santier in Bacau pot fi folosite pe santiere de constructii si pot fi realizate containere santier simple sau containere santier dotate cu grup sanitar. Containerele pot fi configurate pentru nevoile si necesitatile fiecarui client in parte. Containere santier in Bacau de vanzare cu preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere pentru paza in Bacau

containere paza in Bacau

Cabinele de paza sunt realizate din panouri tip sandwich din fibra de sticla, umplute cu spuma poliuretanica si sunt o alternativa la cabine de paza din fibra de sticla cand se doreste o izolare termica mai buna.

Containere in Bacau pentru locuit

containere locuinta in Bacau

Doresti o locuinta ieftina, moderna, durabila si cu structura de rezistenta solida ce permite montajul aparatelor de aer conditionat si a convectoarelor de incalzie – electrice?